logo
HU EN

Program


Szelevényi Vito Quartet

Szelevényi Vito Quartet

Szelevényi Vito nemrég alakult kvartettje a felállás alapján tradicionálisabb jazz-zenekar látszatát keltheti. Bár zenéjük valóban bőven merít a jazz hagyományaiból (is), végső soron nem kategorizálható ilyen egyszerűen.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 3. szerda, 20:00

A zenekarvezető a budapesti Zeneakadémián végzett klasszikus trombita szakon, otthon pedig kiskora óta különféle stílusú zenéket hallott és hallgatott, amelyek inspirációként mind megtalálták útjukat saját kompozícióiba. Dalait hol groove-os és ritmikus, hol dallamos és bensőséges ötletekből formálja meg. Az egyszerű, repetitív megírt alapok felett a zenészeket az improvizáció vezeti újabb és újabb utakra. Az egymásra következő és szinte egymásból kialakuló alapoknak köszönhetően gyakran nincsenek határozottan elválasztható, különálló számok és megállások. A nemrég alapított együttesnek ez lesz a negyedik fellépése.

Közreműködik:

Szelevényi Vito - trombita
Ajtai Péter - nagybőgő
Baló Sámuel - zongora
Fekete Zoltán - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Dóczi Bence (imdb) és a DDT trió közös zenekarának művészi célja az, hogy a hip hop klasszikus elemeit és az improvizáció szabadságát ötvözve teremtsen egyedi hangzást, és kifejezésre juttassa a zene sokszínűségét és határtalan lehetőségeit.

Jámbor Ármin fiatal, feltörekvő szaxofonos, aki kora ellenére kifinomult zenei egyéniséggel rendelkezik. Ez nem csak virtuóz játékában mutatkozik meg, de az általa komponált művek is bizonyítják.

Balázs József zongorista, a legendás New York-i Blue Note-ban és a Detroit Jazz Fesztiválon is elsöprő sikert aratott East Gipsy Band vezetője. A Balázs Elemér Group megalakulása óta bátyja mellett ő a zenekar másik fő motorja, és lemezen is ebben az együttesben mutatkozott be először, majd hangszerelőként, illetve dalszerzőként is részt vett a zenekar összes további albumán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!