logo
HU EN

Program


Tessa Souter és a Káel Norbert Jazzical Trio (US/HU)

Tessa Souter és a Káel Norbert Jazzical Trio (US/HU)

Káel Norbert, a nemzetközileg elismert crossover jazz zongoraművész a bostoni Berklee Schoolban tanult. Itt dolgozta ki a klasszikus zene és a jazz egyéni hangvételű fúziójának ötletét, majd megalapította a Jazzical Triót. A trióban kiváló zenésztársakra talált, akikkel a klasszikus zene és a jazz harmóniai és ritmikai elemeit vegyítik, kamarazeneszerű hangzást produkálva.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 15. péntek, 20:00

Felléptek már Dániában, Egyiptomban, Németországban, emellett a hazai koncerttermek és zenei fesztiválok állandó résztvevői.

Káel Nortbert és a Jazzical ezúttal az angol és trinidadi gyökerekkel rendelkező, de New Yorkban élő Tessa Souterrel ad közös koncertet. A letisztult énekstílusáról és rendkívüli hangterjedelméről ismert énekesnő és dalszerző a post-bop világának különlegesen érzékeny tolmácsa, amelyet crossover elemekkel, valamint nyugat-afrikai, dél-amerikai, karibi és andalúz dallamokkal vegyít.

Közreműködik:

Tessa Souter - ének
Káel Norbert - zongora
Oláh Péter - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!